CALL US
0752 035 739
E-MAIL
office@girmet.ro
WORKING HOURS
Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

 

#structurimetalice #montajstructurimetalice #haleindustriale #galeriicomerciale #logistica #constructiindustriale #inovatie #serviciiconstructii #EficientaEnergetica #România

Despre Noi

 

Suntem o firmă ce se ocupă cu montaj de structuri metalice pe diverse proiecte, cum ar fi: hale industriale, galerii comerciale, depozite logistice, etc. Avem o experiență vasta in domeniu si lucram in toata Romania.

 

Clienții noștri

Ne adresăm unei nișe de potențiali clienți interesați de construcția sau reabilitarea clădirilor industriale, cum ar fi:

Antreprenori în construcții industriale: colaborăm cu antreprenorii care au proiecte de construcție a clădirilor industriale pe structuri metalice și care au nevoie de un partener de încredere pentru montajul și închiderea acestora.

Uzinatori de structuri metalice: lucrăm cu uzinatorii de structuri metalice destinate construcțiilor industriale și le oferim servicii de montaj și închidere la standarde înalte de calitate și siguranță.
Dezvoltatori de parcuri fotovoltaice: sprijinim dezvoltatorii de parcuri fotovoltaice care doresc să instaleze panouri fotovoltaice pe terasele acoperiș ale clădirilor industriale și le asigurăm modificările structurale necesare pentru acest scop.

Proprietari de clădiri industriale: ajutăm proprietarii de clădiri industriale care vor să reabiliteze clădirile cu materiale de ultimă generație sau să le eficientizeze din punct de vedere energetic prin instalarea panourilor fotovoltaice.

Serviciile Noastre

Oferim o gama variata de servicii legate de constructia si reabilitarea cladirilor industriale, printre care:

Montaj structuri metalice: realizam montajul structurilor metalice pentru hale industriale, galerii comerciale, depozite logistice, etc., folosind echipamente moderne si personal calificat.

Inchideri cu panouri sandwich: asiguram inchiderile cladirilor industriale cu panouri sandwich termoizolante, rezistente la foc si umiditate, care ofera un aspect estetic si un confort termic sporit.

Sisteme de acoperisuri tip terase: executam sisteme de acoperisuri tip terase, folosind tabla cu cuta inalta, vata bazaltica si membrana PVC, care garanteaza o etanseitate si o durabilitate ridicata.

Modificari structurale pentru terasele acoperis: efectuam modificarile structurale necesare pentru montarea panourilor fotovoltaice pe terasele acoperis ale cladirilor industriale, cum ar fi galerii comerciale, depozite logistice, mall-uri, etc.